Vad vi gör

Ingelsta Shopping – Julkampanj

Ingelsta Shopping är ett köpcentrum i Norrköping med mer än 50 olika butiker och restauranger. Vi fick i uppdrag att skapa deras julkampanj 2022.

Bild på mobiltelefon

Kampanjen skulle visa upp Ingelsta Shopping i julskrud och skapa en varm och härlig vinterkänsla. Vi tog fram idé, planerade och producerade kampanjen. Filmningen skedde på plats i köpcentrumet tillsammans med butikspersonal och centrumledningen.

Vi producerade deras kampanjfilm till TV4 och TV4Play. Vi ville visa att Ingelsta shopping skapar julkänsla genom ett julkort där vi ser arbetet bakom. Filmen sponsrades även på Youtube, Instagram och Facebook.

Tjej sitter framför en öppenspis
Tjej hänger upp kula i gran

Vi skapade även kortare klipp som var anpassade för sociala medier. Vi ville få igenkänning utan att bli upprepande och gjorde därför tre kortare klipp med en humoristisk tvist. Kortare klipp gjordes även till Clear Channel och hemsidan.

Utifrån kampanjfilmen fotograferade vi de tre huvudpersonerna i samma miljö för att kunna använda till vepor och Schibsted-annonsering. Veporna designades för att sitta utanför och inne i köpcentrumet. Vi fotograferade, skrev copy, designade och producerade materialet.

Storttavla mot röd himmel

Kontakta oss