Vad vi gör

Gefle IF Fotboll – Hållbarhetsrapport

Gefle IF Fotboll är en svensk fotbollsförening i Gävle. Deras sociala hållbarhetsprogram Ett Bättre Gävle fokuserar på att skapa ett bättre samhälle för både nuvarande och kommande generationer. Vi fick i uppdrag att utforma deras hållbarhetsrapport 2020.

Tidning med en pojke som blåser i en visselpipa

”Vi tog 2020 fram vår första hållbarhetsrapport med hjälp av Gomorron. Vi är stolta över resultatet och mycket nöjda med samarbetet. Det resulterade i en slutprodukt som verkligen signalerar de viktiga budskap vill vi förmedla från vårt hållbarhetsarbete. Rapporten andas verkligen Gefle IF Fotboll.”

Daniel Kraft, klubbchef

Gefle IF Fotboll ville på något sätt summera deras insatser under 2020 i någon form av en rapport. Tidigare hade de skickat en enklare sammanställning som inte gav någon effekt eller uppmärksamhet. Önskemålet var att höja kvaliteten så att deras partners skulle se vad deras sponsorpengar används till och hur de gjort skillnad på riktigt.

Ett uppslag av en tidning
Uppslag tidning pojke och fotboll
Uppslag med siffror i olika storlekar

Vi tog fram ett magasin som på ett lättsamt sätt visar upp vad som sker i Ett bättre Gävle. Deras primära målgrupp är deras nuvarande och blivande partners och vi ville visa upp en produkt som de kunde vara stolta över. I magasinet lyftes de aktiviteter Gefle IF gjort under året i form av blandade intressanta reportage. Vi ansvarade för design, foto och text.  

Slutprodukten blev en uppskattad produkt som fick bra spridning och uppmärksamhet. Allt från hur viktigt det är att ge våra ungdomar en chans att växa och i sin tur bli en bra förebild till att fotboll är kul och till för alla. Det blandades med ledare, globala mål och faktiska siffror.

Bild uppslag

Kontakta oss