Ta dina sociala medier till nästa nivå

Genom att publicera engagerande och värdefullt innehåll på sociala medier kan du stärka ditt varumärke, komma närmare din målgrupp och öka försäljningen. Men hur når du ut på sociala medier när alla slåss om att synas och den organiska räckvidden sjunker? Vi hjälper dig med strategi, planering, skapande av innehåll och annonsering på de plattformar som din målgrupp befinner sig.

 

Två personer tittar glad på en telefon

Uppstartsmöte för att fånga dina behov

Varje verksamhet är unik och behöver olika medel för att nå sina mål. Med ett inledande möte lär vi känna varandra och diskuterar vilka behov och önskemål du har. Oavsett om du behöver hjälp med annonsering, strategi, innehållskapande eller analys så ger vi dig råd till hur samarbetet kan bli så effektivt som möjligt. 

Strategi för att uppnå dina mål

Med en sociala medierstrategi på plats kan du säkerställa att dina sociala medier bidrar till de affärs- och kommunikationsmål verksamheten har. Vi leder strategiarbetet med nulägesanalys och omvärldsbevakning. Vi reder ut syfte, mål, målgrupp och kanalval och presenterar en taktik för hur vi tar din sociala mediernärvaro till nästa nivå.

Bild på en läsplatta och en penna.
Kille som håller en kamera framför ansiktet.
Två tjejer sitter vid ett bord och ser koncentrerade ut.

Innehåll som engagerar din målgrupp

Vill du ha hjälp med enstaka insatser, fylla på din bildbank eller ett helhetsgrepp från produktion till publicering? Vi skapar engagerande filmer och foton, visuellt tilltalande grafik samt slagkraftiga texter till sociala medier som bygger ditt varumärke och stärker relationen till din målgrupp.

Uppföljning och analys
Allt du gör på sociala medier är mätbart på ett eller annat sätt. Därför är det viktigt att sätta mål och följa upp dem. Vi analyserar och utvärderar statistiken från dina konton över en längre tid eller i samband med en annonskampanj. Utifrån dessa insikter kan vi se hur det framtida arbetet ska läggas upp och utvecklas för att ge det önskade resultatet.

Två mobiltelefoner.

Kontakta oss

Följ vår vardag